JSport.roJSport.ro

La aproape o oră după ce a cucerit medalia de aur la sol, gimnastul Marian Drăgulescu a urcat pe podiumul de premiere în faţa a aproape 7.000 de spectatori.

Pentru prima dată la această ediţie a Campionatelor Europene de la Cluj s-a cântat „Deşteaptă-te, române!”, moment desemnat drept “cel mai important” din cariera sa de către Drăgulescu.

Sportivul român a mărturisit la final că şi-a îndeplinit visul şi că aurul cucerit la Cluj reprezintă, din punct de vedere sentimental, performanţa maximă reuşită până acum.

“Am avut această dorinţă să-mi cânte imnul. E cea mai valoroasă medalie, chiar e placată cu aur, e cea mai importantă pentru că e acasă, nu? A fost super ca o sală întreagă să-mi strige numele, am avut o zi bună, m-am simţit bine, deşi am avut emoţii, recunosc. Mă gândeam că asta va fi într-adevăr cea mai importantă medalie şi îmi doream atât de mult să o câştig încât am zis că trebuie să fac totul aproape perfect. Sunt foarte fericit pentru ce a ieşit azi, mâine voi încerca să lupt iar pentru medalii. Atât timp cât sunt sănătos, găsesc motivaţia şi plăcerea de a continua, o să fac gimnastică în continuare”, a declarat Marian Drăgulescu.

Mai jos aveţi un video cu momentul intonării imnului României în Sala Polivalentă din Cluj, acolo unde mâine Drăgulescu va avea din nou “treabă”, fiind calificat în finala de la sărituri.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.