_MPP3039Campioană mondială de junioare în 2014 şi recent medaliată cu bronz la Campionatul Mondial U20, handbalista Cristina Laslo a acceptat să participe la o probă specială din cadrul Transilvania Rally.

Componenta echipei „U” Alexandrion Cluj a fost copilot pentru Marco Tempestini, pilotul Napoca Rally Academy, cei doi parcurgând în mare viteză o probă a raliului care se desfăşoară în acest weekend în jurul Clujului. Deşi a recunoscut că a avut emoţii înainte de start, Laslo a fost încântată la final şi a declarat că ar vrea să se urce din nou într-o maşină de raliuri.

Oferte echipament Joma - pentru CluburiCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

„A fost prima oară, nu ştiam la ce să mă aştept, habar n-aveam ce se întâmplă. Am avut emoţii, dar mi-au trecut pe parcurs şi chiar aş mai vrea încă o dată. A fost extraordinar, îi mulţumesc domnului Marco şi tuturor celor care m-au invitat. Sper să mai vin aici”, a declarat una dintre cele mai valoroase jucătoare din Liga Naţională.

Mulţumit de această experienţă a fost şi pilotul Marco Tempestini, cel care a profitat de ocazie şi a aflat mai multe despre jocul practicat de Laslo.

„La început, Cristina voia să ştie ce se întâmplă dacă ne răsturnăm, dar i-am zis că nu ne răsturnăm. Mă bucur şi că a putut să-mi dea mai multe explicaţii despre handbal, iar acum regulile acestui sport sunt mult mai clare pentru mine. Sunt fan handbal, dar noi italienii nu prea avem tradiţie la handbal”, a spus şi Tempestini.

Mai jos puteţi un video cu pregătirea handbalistei de la „U” pentru cursa inedită, dar şi secvenţe „on board” de pe traseu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.