JSport.roJSport.ro
Vlad Voivod a jucat în 2014 pentru Cs Mănăştur. Foto / facebook
Vlad Voivod (în trivou negru) a jucat în 2014 pentru Cs Mănăştur. Foto / facebook

Un sportiv al Universităţii Cluj este din acest an component al echipei de rugby şi antrenor al secţiei de haltere. Este vorba de Vlad Voivod, fost halterofil timp de 15 ani, care a fost nevoit să renunţe la acest sport din cauza unei accidentări.

În trecut el a mai fost legitimat la echipa de rugby, însă nu a evoluat în niciun meci oficial şi a ajuns la echipa locală CS Mănăştur, pentru care a jucat pe perioada anului 2015.

„Am activat ca și halterofil timp de 15 ani și dintotdeauna mi-am dorit să antrenez. Mă bucur că mi s-a ivit această șansă și sper să avem cât mai multe rezultate bune cu secția. În ceea ce privește rugbyul, sunt încântat că mi s-a dat votul de încredere să joc la echipă. Experiența acumulată la CS Mănăștur și evoluțiile bune m-au ajutat să revin la această echipă. Îi știu pe majoritatea jucătorilor, m-am antrenat cu ei, deci nu va fi o problemă cu acomodarea și sper să avem o evoluție cât mai bună în campionat”, a declarat Vlad Voivod, pentru site-ul oficial al Univesrtiăţii Cluj.

Lotul echipei de rugby “U” Prodvinalco Cluj-Napoca s-a reunit pe 11 ianuarie şi se pregăteşte pe plan local. Mai mulţi jucători evoluează în proble la formaţie, care încearcă să perfecteze de asemenea un parteneriat cu CS Mănăştur.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.