JSport.roJSport.ro
foto: Facebook/U Cluj
foto: Facebook/U Cluj

Echipa de rugby a Universităţii Cluj va încerca, la finalul acestei săptămâni, să ajungă în semifinalele campionatului. „Studenţii” vor avea o misiune foarte complicată, însă, pentru că sunt obligaţi să câştige un meci cu Steaua Bucureşti, ce va avea loc la Bucureşti.

Doar în cazul unui succes „U” va ajunge în semifinale, cu şanse de a se lupta la un loc pe podiumul Superligii.

„Pentru noi acest meci este ca o finală. Mă aştept să fie un meci echilibrat, iar la final cred că va câştiga cel care îşi doreşte mai mult victoria. Am devenit mai omogeni, s-au fixat mai bine schemele de joc de la ultimul meci disputat cu Steaua. Cred că se poate vorbi de un progres pentru că este normal să progresăm, din greşeli învăţăm. În plus, avem un staff competitiv, de la care avem multe de învăţat”, a declarat, pentru super-liga.ro, căpitanul Universităţii, Csaba Gal.

„U” Cluj a terminat sezonul regulat pe ultimul loc în clasament, şase, în timp ce steliştii au fost depăşiţi în ierarhie doar de Timişoara Saracens şi Ştiinţa Baia Mare. Meciul dintre Steaua şi „U” Cluj va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul din complexul Ghencea şi va fi putea fi urmărit pe TVR 2.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.