JSport.roJSport.ro

Echipa de rugby a Universității Cluj a jucat contra echipei CSM Ştiința Baia Mare prima etapă din Superliga CEC Bank. Partida care s-a disputat astăzi, 26 august, pe Arena Zimbrilor din Baia Mare s-a terminat cu victoria gazdelor, 59-5 (26-0).

Antrenorul ,,studenților”, Horea Hîmpea, ar fi vrut ca jocul să fie mai echilibrat, dar sunt jucători noi care mai au nevoie de timp pentru acomodare. Totodată, el speră  ca etapa viitoare să obțină o victorie.

,,Mă aşteptam să fie un meci mai echilibrat, dar felicit echipa din Baia Mare, care este o echipă foarte bună cu experiență, iar săptămâna trecută au câştigat Cupa Regelui. Au jucat mult mai în viteză ca noi, au fost mai agresivi şi chiar şi în momentele fixe unde mă aşteptam să fim, ca să zic aşa, la egalitate. Ştiam că am antrenat o echipă foarte tânără cu şase-şapte jucători veniți chiar de aici de la CSS 2 Baia Mare. Sunt copii cu calități care trebuie să se integreze. Sper ca etapa viitoare să câştigăm deoarece aceşti băieți au nevoie şi de victorii. Ştim că CSM Bucureşti e o echipă bună, dar vrem să avem şi noi victorii deoarece ele fac ca nivelul sportivului să crească”, a declarat Horea Hîmpea, antrenorul lui ,,U” Cluj.

Etapa următoare, 2 septembrie, ,,universitarii” vor primi vizita echipei CSM Bucureşti, în Parcul Sportiv ,,Iuliu Hațieganu” de la ora 11:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.