JSport.roJSport.ro
FOTO ubsc.ro
FOTO ubsc.ro

Patru sportivi ai Universităţii Cluj sunt calificaţi până acum la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016. Alţi cinci componenţi ai clubului luptă pentru câte un loc la Olimpiada de Vară.

Handbalista Florina Chintoan este sportiva Universităţii Cluj care a obţinut cea mai recent calificare în Brazilia, alături de echipa naţională de handball feminine a României. Revenită de curând în circuitaul naţionalei Chintoan este al doilea pivot al selecţionatei iar în turneul pre-olimpic din Danemarca a fost desemnată MVP-ului meciului câştigat categoric de România cu Uruguay, cu 36-19.

Ceilalţi sportivi ai lui “U” Cluj calificaţi la Rio de Janeiro sunt Corina Căprioriu (judo), Monica Ungureanu (judo) și Robert Glință (natație), calificați la Olimpiada de la Rio 2016. În premieră clubul sportiv clujean va avea un reprezentant la Jocurile Paralimpice de la Rio 2016, pe judokanul Alexandru Bologa (categoria 60 kg – nevăzător).

Alţi cinci sportivi luptă pentru Olimpiadă

Alţi cinci sportivi clujeni sunt în cărţi pentru un loc la Olimpiada de la Rio de Janeiro, iar prezenţa sau absenţa lor va fi decisă de rezultatele din intervalul care urmează. Este vorba de Ana Dascăl (natație), Alexandru Coci (natație), Alin Coste (natație), Sanda Belgyan (atletism – ștafetă 4×400 m) și Radu Dărăban (scrimă).

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Cred ca n-am inteles eu bine: marele club de la shapte strazi, cu origini dubioase de la “nouasuteshapte” nu are sportivi calificati la Olimpiada???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.