Veste bună pentru copii. Magazinul de echipament sportiv jsport.ro este partenerul Ministerului Tineretului si Sportului în programul prin care puştii pot achizitiona produse decontate prin voucher-ul de 300 de lei.

Voucherele de 300 lei oferite prin Programul de sprijinirea a practicarii sportului   de catre copii, initiat de Ministerul Tineretului si Sportului, pot fi folosite pentru achizitionarea de echipamente sportive Joma, puse la dispozitie de jsport.ro

Jsport.ro este partener in acest program care are ca scop atragerea copiilor catre sportul de performanta prin legitimarea lor in cadrul cluburilor sportive. Produsele Joma disponibile pe site-ul jsport.ro, pentru orice tip de sport, pot fi achizitionate folosind aceste vouchere MTS.

Prin intermediul site-ului jsport.ro aveţi posibilitatea de a achiziţiona pachete sportive concepute special pentru tinerii sportivi şi/sau posibilitatea de a discuta cu reprezentanţii jsport.ro pentru a concepe un pachet personalizat care să se încadreze în valoarea voucher-ului.

Mai multe detalii aflaţi de pe jsport.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.