JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj a suferit primul eşec în meciurile cu CSU Sibiu din acest sezon, 67-75 (23-20, 15-13, 14-18, 15-24), joc contând pentru penultima etapă a grupei 1-6.

Partida a avut loc în Sala Transilvania şi a avut două părţi distincte, cu sibienii mai buni în ultimele 15 minute, perioadă în care au şi întors soarta partidei.

Virtuala câştigătoare a sezonului regulat nu a avut mari probleme în a ţine Sibiul la cel puţin două posesii în spate pe durata primelor 20 de minute, gazdele nefiind inspirate nici de la linia de trei puncte. CSU a avut procentaj de 0-8 de la distanţă, în timp ce elevii lui Mihai Silvăşan au marcat 18 puncte doar prin acest procedeu, astfel că la pauză U-BT conducea cu 38-33.

Clujenii au dictat ritmul şi în prima jumătate a sfertului trei, însă finalul le-a aparţinut sibienilor, orgoliul elevilor lui Dan Fleşeriu făcând ca scorul să devină 51-51, după ce au reuşit să marcheze şi primul coş de trei puncte.

Agresivitatea mult mai mare în joc a gazdelor avea să schimbe soarta partidei, U-BT bifând un sfert patru foarte slab, clujenii reuşind să înscrie doar trei puncte în primele şapte minute. Sprijiniţi şi de o sală arhiplină, sibienii au câştigat, astfel, pentru prima oară în faţa rivalilor din Ardeal în acest sezon, 75-67, după patru eşecuri consecutive.

De menţionat şi că, în tensiunea din final, antrenorul oaspeţilor, Mihai Silvăşan, a fost eliminat după ce a acumulat două faulturi tehnice, rezultatul de azi contând doar pentru sibieni în clasament, aceştia urmând să termine pe podium sezonul regulat.

Adamovic şi Torok au marcat câte 15 puncte pentru U-BT în acest joc, în timp ce de la gazde s-a remarcat Kevin Hardy, autor a 17 puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.