JSport.roJSport.ro
foto: Gyurkó-Henning Balázs/Crow Security

Universitatea Cluj a pierdut meciul al doilea al finalei Ligii Naţionale de baschet feminin, 66-72 (20-19, 18-20, 17-16, 11-17) cu Sepsi Sfântu Gheorghe, campioana României egalând scorul la general, 1-1. Titlul se poate decide, însă, la Cluj-Napoca săptămâna viitoare, atunci când vor avea loc două meciuri în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Partida de vineri seara a semănat izbitor cu primul joc disputat cu 24 de ore mai devreme, cele două echipe rotindu-se deseori la conducere pe tabelă. În cele din urmă, purtate şi de o sală tot mai vocală odată cu trecerea timpului, jucătoarele lui Zoran Mikes au avut nervii mai tari pe final, chiar dacă „U” s-a apropiat la doar un punct pe tabelă, reuşind să închidă meciul de la „libere”.

Cu Tyaunna Marshall în mare formă, 27 de puncte, gazdele au egalat seria la general şi, la fel ca şi „U”, pentru care Harrison a reuşit astăzi 18 puncte, mai au nevoie de două victorii pentru a câştiga finala.

Susţinute, de această dată, şi de câţiva suporteri veniţi de la Cluj, „studentele” se întorc acasă, totuşi, cu un meci “luat” în deplasare şi au şansa, în faţa a peste 2.000 de spectatori, să obţină marele trofeu dacă se vor impune în ambele jocuri.

Cele două partide se vor disputa miercuri şi joi, iar dacă „U” şi Sepsi îşi vor împărţi din nou victoriile, totul se va decide într-un meci decisiv la Sfântu Gheorghe.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.