JSport.roJSport.ro

IMG_5034Americanul Darius Hargrove s-a despărţit, oficial, de echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania Cluj. Adus ca pe o vedetă la începutul sezonului 2013-2014, Hargrove, campion cu Asesoft Ploieşti în România, a intrat în inima fanilor atât datorită evoluţiei spectaculoase din teren, cât şi pentru că a fost omul decisiv în multe dintre partidele clujenilor.

În acest sezon, însă, venirea lui Kyndall Dykes l-a tras oarecum pe linie moartă pe Hargrove, jucătorul clujenilor prinzând tot mai rar „primul 5”. Zvonurile conform cărora baschetbalistul lui U-BT ar urma să plece de la echipă, nemulţumit de minutele tot mai puţine petrecute în teren, au prins contur miercuri la prânz, conducerea formaţiei clujene anunţând despărţirea de jucătorul în vârstă de 33 de ani.

„Am început construcția acestei echipe în cadrul unui proiect pe doi ani, în care să ne bazăm pe un grup de jucători pentru a obține performanțele pe care echipa și suporterii noștri le doresc. În centrul acestei construcții, am reușit să îl readucem, cu eforturi, pe Kyndall Dykes, iar cu ajutorul lui Filip Adamovic, Ivan Zigeranovic și Darius Hargrove am dorit să facem acest lucru, în condițiile în care Kalnichenko ar fi primit cetățenia română. Am avut discuții în vară cu toți jucătorii privind rolurile lor în acest sezon și în cel viitor, am căzut de acord asupra lor, însă, în condițiie în care Kalnichenko nu a obținut încă cetățenia, au apărut probleme în rotația jucătorilor străini și neacceptarea rolurilor stabilite. Am avut o discuție împreună cu președintele clubului și cu Darius și am căzut de comun acord ca, începând de astăzi, colaborarea noastră să ia sfârșit. Îi suntem recunoscători pentru tot efortul și valoarea pe care Darius le-a adus echipei și îi urăm mult succes în continuare!”, a explicat Marcel Ţenter decizia de a se renunţa la Hargrove, potrivit site-ului echipei clujene.

”Am petrecut multe momente foarte plăcute alături de fani, mi-a făcut o mare plăcere să joc în faţa voastră, a fanilor! Am avut momente plăcute, dar şi momente mai puţin plăcute. A venit acum timpul pentru mine să plec, să pot să mă exprim pe teren aşa cum am făcut-o întotdeauna. O să îmi lipsească cu adevarat familia mea din Cluj, ei au fost si vor fi intotdeauna mai mult decat fani! Mult succes tuturor!”, a fost şi mesajul transmis de către Hargrove fanilor clujeni.

Următorul meci al lui U-BT în Liga Naţională va fi cu Steaua Bucureşti, sâmbătă, în Sala Polivalentă.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.