JSport.roJSport.ro

CSU-U-CJ-11Echipa de baschet feminin a Universităţii Cluj va încheia sezonul în această săptămână. Elevele lui Dragan Petricevic joacă pentru locurile 7-8 cu ICIM Arad, primul meci urmând să aibă loc miercuri.

Partida era programată pe terenul arădencelor, însă sala Universităţii “Aurel Vlaicu” este ocupată cu o serie de activităţi, astfel că jocul a fost mutat în sala de sport a Universităţii “1 Decembrie” din la Alba Iulia, şi va începe la ora 18:00. Al doilea meci va avea loc joi, în Sala Sporturilor “Horia Demian”, ambele partide, foarte probabil, fiind o formalitate pentru Ajanovic şi colegele sale, ICIM-ul urmând să se bazeze pe junioare.

Cu două victorii obţinute în aceste meciuri, “U” Cluj va termina sezonul 2015-2016 pe locul şapte în clasament, anul următor clujencele fiind aşteptate să se bată la titlul de campioană.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Cu siguranta ca anul viitor se vor putea bate la titlu. Dar nu cu gainile astea !!! Poate ca Grimes, Ajanovic si Prlja sa aiba oarece de a face cu baschetul. Restul…. no comment!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.