JSport.roJSport.ro
Foto arhivă
Foto arhivă

Baschetbalistele de la U Cluj au cedat la patru puncte, 69-65, returul optimilor de finală ale Cupei României la baschet feminin în faţa echipei CS Universitatea Alba-Iulia şi sunt eliminate din competiţie.

În tur fetele antrenate de Dragan Petricevic au reuşit să câştige la un punct, 63-62, astfel că Alba-Iulia şi-a asigurat o diferenţă mai mare după cele două manşe.

Clujencele au început destul de slab meciul şi au cedat primul sfert la 12 puncte, 28-16. Următoarele două au fost echilibrate, 15-16, 14-14, pentru ca pe final oaspetele să forţeze egalarea, însă nu au reuşit o diferenţă mai mare de 7 puncte, 12-19, insuficientă pentru a se califica.

Dacă până recent Petricevic se plângea de faptul că dispune de o bancă “prea scurtă” în comparaţie cu unele adversare şi în acest meci rezervele clujence au reuşit mai multe puncte ca ale gazdelor, 12 în comparaţie cu 3. La fel s-a întâmplat şi în campionat, când Clujul a cedat la Galaţi, la o diferenţă mare, în cel mai recent meci.

Cele mai bune marcatoare au fost Ajanovic, de la Universitatea Cluj, 24 de puncte şi King, de la Alba-Iulia, 18 puncte. Ajanovic a fost cea mai bună recuperatoare a clujencelor, cu 7 recuperări, în timp ce Prlja a reuşit cele mai multe pase decisive, 8. Din tabăra gazdelor S. Ursu a reuşit 8 recuperări, iar A. Webb 7 pase decisive.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.