JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania s-a întâlnit azi, 15 noiembrie, în etapa a V-a a FIBA Europe Cup cu Dinamo Tbilisi. Partida dintre cele două echipe s-a disputat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca de la ora 19:00, iar victoria le-a aparținut clujenilor cu 97-74 (19-13, 28-22, 22-17, 28-22) .

Primul sfert al meciului a fost adjudecat de clujeni la o diferență de şase puncte, iar în sfertul al doilea “U”-iştii s-au menținut pe tabelă şi s-a intrat la vestiare cu un ecart de 12 puncte pentru echipa gazdă, 47-35.

În repriza secundă U-BT şi-a mărit avantajul, 69-52, iar în setul decisiv Mihai Silvăşan a rulat toți jucătorii înscrişi pe foaia de joc, victoria fiind obținută la 23 de puncte diferență, 97-74. În urma acestei victorii, “U” este calificată matematic în faza secundă a grupelor FIBA Europe Cup, dar locul pe care va termina grupa este încă necunoscut.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Lasannah VKromah cu 21 de puncte, iar de la oaspeți s-au remarcat George Sharabidze şi Nikola Gacesa cu 14 puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.