JSport.roJSport.ro

img_5034Unul dintre cei mai iubiţi jucători din ultimii ai lui U-BT Cluj, Darius Hargrove, trece prin cel mai greu moment al carierei.

Americanul, care a evoluat timp de două sezoane şi jumate în maieul alb-negru, a semnat cu CSM Ploieşti în această vară, însă i-a fost reziliat contractul săptămâna trecută, după ce prahovenii s-au retras din Liga Naţională. Cum întrecerea internă a debutat deja, iar echipele au loturile conturate în mare proporţie, jucătorul de 34 de ani a rămas fără angajament şi s-a întors acasă, în Statele Unite ale Americii.

Până îşi va găsi o nouă echipă, Hargrove vrea să fie antrenor pentru copii şi a postat un mesaj în acest sens pe contul său de Facebook.

„Pentru prima oară în carieră sunt acasă în această perioadă a anului. Pentru cei care nu ştiu, echipa mea nu s-a mai înscris în campionat şi a renunţat la toţi jucătorii transferaţi. Cât timp voi rămâne acasă, mi-aş dori să lucrez cu copiii care vor să devină mai buni în baschet”, a scris Hargrove.

Jucătorul a părăsit-o pe U-BT în luna ianuarie a acestui an şi a evoluat pentru CSU Craiova, iar în vară a decis să meargă la CSM Ploieşti, fiind convins de Cătălin Burlacu. Problemele financiare ale prahovenilor, care au făcut ca inclusiv echipele de handbal ale CSM-ului să fie retrase din campionat, au dus la abandonarea proiectului baschetbalistic la Ploieşti.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.