JSport.roJSport.ro

Începutul săptămânii viitoare este despre Universitatea Cluj.

Echipa de fotbal joacă luni după-amiaza, iar cea de baschet marţi seara, în două meciuri în care suporterii „şepcilor roşii” promit să fie din nou la înălţime.

ASU Poli Timişoara, formaţia fanilor bănăţeni, va veni pe Cluj Arena alături de „Commando Viola”, galeria Politehnicii, aşa că la meciul de luni se anunţă spectacol cel puţin în tribune.

Pe teren, formaţia lui Bogdan Lobonţ e favorită clară şi e obligată să câştige pentru a păstra distanţa faţă de primele clasate. Meciul va începe la ora 17:30, iar a doua zi, de la ora 19:00, va fi un nou episod din Derby-ul Ardealului la baschet masculin.

„U” Cluj şi CSU Sibiu se vor întâlni în Sala Polivalentă, la aproape două luni de la precedentul joc, urmărit de 5.800 de spectatori. O asistenţă numeroasă se aşteaptă şi acum, mai ales că lucrurile stau la fel ca înaintea acelui meci. Cu o victorie, clujenii îi vor egala la puncte pe sibieni în fruntea clasamentului. Fanii CSU vor veni şi ei în număr mare la acest joc, aşa că se anunţă din nou un meci mare atât în tribune, cât şi pe teren.

Derby-ul contează pentru ultima etapă a turului din Top 6, iar dacă cele două formaţii îşi vor păstra actualele poziţii din clasament atunci un duel direct în play-off poate fi posibil doar în finală.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.