JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj a câştigat, fără emoţii, 89-73 cu BCM U Piteşti (32-17, 17-22, 20-17, 20-17), în etapa a 29-a a Ligii Naţionale. Ardelenii au bifat a 22-a victorie a sezonului şi mai au trei meciuri pentru a pregăti play-off-ul, acolo unde fiecare succes are o valoare în plus.

Antrenorul Mihai Silvăşan pare a avea cea mai grea misiune în aceste ultime jocuri ale sezonului regulat, în condiţiile în care concentrarea elevilor săi ar putea scădea, din moment ce aceştia nu mai pot pierde locul 1 în clasament.

Până acum, însă, mesajul lui „Silvă” pare să fi fost înţeles perfect de către jucătorii pe care îi pregăteşte, la Piteşti aceştia demonstrând încă o dată de ce formează cea mai bună echipă din campionat. Lucrurile au fost rezolvate de către Dykes şi colegii săi încă din primul sfert, pe care l-au câştigat la 15 puncte diferenţă, mai apoi aceştia reuşind să controleze fără prea multe emoţii partida.

Chiar dacă gazdele s-au mai apropiat şi la mai puţin de 10 puncte pe tabelă, câteva „run-uri” ale lui U-BT i-au distanţat din nou pe clujeni, aceştia îndepărtându-se decisiv de adversari. Piteştenii au renunţat complet la luptă la începutul sfertului al patrulea, atunci când „studenţii” s-au dus şi la 20 de puncte avans, aceştia câştigând, în final, cu 89-73, Dykes, Moldoveanu şi Pustozvonov fiind principalii marcatori ai oaspeţilor.

Antrenamentul pentru play-off al clujenilor va continua miercuri, atunci când BC Timişoara va veni în Sala „Horia Demian”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.