JSport.roJSport.ro

Fetele lui Dragan Petricevic au pierdut finala campionatului de baschet în faţa echipei Sepsi Sf. Gheorghe după 76-85 în meciul al patrulea al seriei. Dajana Butulija a fost cea mai bună marcatoare a Universităţii, reuşind 20 de puncte, iar Annemarie Părău şi Chay Shegog au adus câte 22 de puncte echipei lor. Taneisha Harrison a stat 37 de minute pe parchetul din Sala Sporturilor ,,Horia Demian”, iar de la oaspete Dominique Marshall a stat 38 de minute. După această finală pierdută, Petricevic, le promite clujenilor că pe viitor vor avea o echipă campioană la baschet feminin.

,, E devreme pentru concluziile acestui campionat, iar Universitatea Cluj este o echipă cu caracter. Eu pe fetele mele le consider învingătoare. Publicul a fost minunat şi în seara aceasta. După meciul de ieri am ştiut că nu va fi aceeaşi atmosferă şi energie. Clujul sportiv a demonstrat că merită să aibă echipă campioană şi o să facem tot ce e posibil, în viitor, să o aibă. Titlul nu l-am luat, dar 35 de minute cât a contat doar baschetul noi aveam scor 2-2. Am reuşit să depăşim echipa care înainte de această finală a fost favorită din absolut toate punctele de vedere: omogenitate, numărul de jucătoare, posturile acoperite. După meci le-am spus fetelor că sunt mândru de ele, exact ce am spus şi publicului”, a declarat Dragan Petricevic.

Antrenorul echipei Sepsi, Zoran Mikes, a declarat la finalul jocului că dorinţa de a-şi păstra titlul de campioană a fost mare şi că, după părerea lui, Sepsi este o luptătoare.

,,În primul rând, a fost fizic foarte dificil. Meciurile din acest an ne-au luat multă energie şi dedicaţie. Toate echipele sunt motivate împotriva noastră şi din această cauză este dificil să răspundem. Ne-am dorit foarte mult să câştigăm campionatul şi sunt mândru că am reuşit să manageriez situaţia. Cred că am meritat să câştigăm campionatul deoarece suntem luptători”, a conchis acesta.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.