JSport.roJSport.ro

u cluj napoca csb alexandria (21)Baschetbalistele de la Universitatea Cluj au încheiat anul 2015 cu o victorie categorică, 64-46, pe teren propriu, în faţa CSB Alexandria.

Meciul disputat luni la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca a făcut parte din etapa a 16-a din Liga Naţională de Baschet Feminin.

Elevele lui Dragan Petricevic au început foarte bine meciul şi au terminat primul sfert cu 18 puncte avans, 25-7. În sfertul doi oaspetele au replicat şi s-au impus la un punct, 14-13, scorul la pauză rămânând însă net favorabil gazdelor: 38-21. În sfertul 3 baschetbalistele Alexandriei au forţat şi s-au impus la 4 puncte, 13-9, ducând scorul la 47-34. În ultimul sfert clujencele şi-au revenit, adjudecându-şi cele 10 minute cu 17-12, astfel că tabela a fost “închisă” la 64-46.

În prezent Universitatea Cluj se poziţionează pe locul 6 în clasamentul Ligii Naţionale de Baschet Feminin, cu 22 de puncte, iar CSBT Alexandria este pe locul 8, cu 19 puncte.

Echipa de baschet feminin a Universităţii Cluj a fost încurajată de peste 200 de fani la meci. În contextul sărbătorilor de iarnă, aceştia şi-au încurajat favoritele pe final în ritm de “Gingle bells”.

Suporterii au scandat de asemenea la final numele antrenorului Dragan Petricevic, aflat de două luni la echipă, care le-a transmis la rândul său fanilor respectul, prin intermediul gesturilor.

Remarcatele gazdelor au fost Ajanovic, 15 puncte şi 7 recuperări, Prlja, 12 puncte şi 4 recuperări, Young, 10 puncte şi 12 recuperări, Grimes, 10 puncte şi 6 recuperări.

De la oaspete s-au evidenţiat Brown, 13 puncte şi 14 recuperări, Voicu, 12 puncte şi 7 recuperări şi Arnold, 11 puncte şi 6 recuperări.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.