JSport.roJSport.ro

În faţa a aproximativ 5.000 de spectatori, U-Banca Transilvania Cluj a reuşit să câştige un nou derby al Ardealului, 91-80 cu CSU Sibiu, în etapa a 16-a a Ligii Naţionale. Prestaţia lui Maksym Pustozvonov, autor a 29 de puncte, şi experienţa clujenilor s-au văzut pe final, atunci când elevii lui Mihai Silvăşan s-au distanţat decisiv pe tabelă.

Gazdele din Sala Polivalentă au avut un start perfect, conducând cu 6-0 şi controlând o mare parte din primul sfert. Sibienii au reuşit să se ţină scai de adversarii lor după ce au recuperat handicapul avut, iar cele două echipe au mers cap la cap mai apoi pe toată durata meciului.

Niciuna dintre formaţii nu a reuşit să se distanţeze decisiv, atât pe teren, cât şi în tribune, acolo unde cele două galerii au făcut spectacol, echilibrul persistând aproape până la final.

Cu aproape două minute rămase de jucat, clujenii s-au dus la trei posesii de adversari, 85-77, experienţa acumulată şi din confruntările europene văzându-se pe final în tabăra lui U-BT.

S-a terminat 91-80 pentru clujeni, care au profitat de eşecul Stelei la Oradea şi au un punct avans în fruntea clasamentului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.