JOMA - JSport.roJSport.ro

U-BT Cluj a fost eliminată din FIBA Europe Cup, chiar dacă a câştigat returul cu Ironi Ness Ziona 89-88 (24-25, 18-18, 21-18, 26-27).

Manşa tur din turul doi preliminar al FIBA Europe Cup a fost câştigată de israelieni cu 91-78, iar clujenii aveau nevoie de o victorie la 14 puncte în retur pentru a se califica mai departe.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipele au început partida echilibrat şi au mers cap la cap, iar la final oaspeţii aveau avantaj pe tabelă un punct, 24-25. La mijlocul sfertului întâi jocul s-a întrerupt din cauza unei defecţiuni tehnice, iar sfertul doi a început puţin mai târziu din cauza aceleiaşi probleme.

În sfertul secund, echipa din Israel s-a distanţat, de câteva ori, la patru puncte, dar clujenii au revenit de fiecare dată, iar la pauza mare scorul era 42-43. După revenirea de la vestiare, ambele echipe s-au apărat agresiv şi niciuna nu a reuşit să se distanţeze decisiv, 63-61. În ultimele 10 minute, U-BT a început să preia controlul partidei, dar pe final echipa oaspete a revenit şi scorul a devenit tot mai strâns.

Clujenii au bifat doar o victorie de moral în această seară, 89-88, Rasic înscriind un coş de trei puncte în ultima secundă de joc. Sâmbătă, clujenii vor întâlni BC SCM Timişoara în Liga Naţională de la ora 19:00.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.