JSport.roJSport.ro

Azi, 31 ianuarie, U-BT Cluj a jucat pe teren propriu etapa a V-a din faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup cu Belfius Mons-Hainaut, iar scorul final a fost 77-80 (15-28, 21-14, 25-14, 16-24).

Primul sfert nu a fost unul reuşit de clujeni, aceştia blocându-se la 9 puncte marcate. Echipa oaspete a profitat de acest lucru şi a început să se distanţeze treptat.

Clujenii au încercat să reducă din handicap, dar după primele 10 minute de joc tabela arăta 15-28. În al doilea sfert, ,,studenţii” au reuşit să se apropie mai mult de adversari, astfel că scorul pauzei mari a fost 36-42.

În sfertul trei, clujenii şi-au revenit şi au început să joace mai puternic, reuşind să preia conducerea, 61-56. În ultima parte a jocului energia clujenilor a început să se risipească şi belgienii au preluat din nou conducerea, câştigând partida cu 80-77. Chiar dacă au pierdut, clujenii sunt avantajaţi de rezultatele directe, iar meciul de săptămâna viitoare, 7 februarie, cu Keravnos Nicosia este decisiv pentru calificare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.