JSport.roJSport.ro

Fani U-BT Cluj-Steaua (6)Deschiderea celui de-al doilea inel al Sălii Polivalente clujene, la meciul de baschet masculin dintre U-Banca Transilvania şi Steaua CSM Eximbank, a însemnat doborârea recordului privind numărul de spectatori prezenţi la un meci din Liga Naţională.

Peste 5.000 de fani au luat loc în tribunele sălii sâmbătă seara, elevii lui Marcel Ţenter răsplătindu-i pe suporteri nu doar cu victoria în faţa Stelei, ci şi cu o serie de acţiuni personale care i-au ridicat deseori de pe scaune. Punctul culminant, paradoxal, a venit după expirarea minutelor regulamentare din sfertul trei, atunci când Filip Adamovic a înscris un coş magnific chiar de sub propriul panou, mingea aruncată de către bosniac peste tot terenul intrând în inelul Stelei. Reuşita „clujeanului” i-a făcut pe spectatori să-l aplaude câteva zeci de secunde, acelaşi „tratament” primindu-l şi Kyndall Dykes, americanul care a făcut spectacol din plin în cele 32 de minute petrecute pe parchet.

La final, Marcel Ţenter şi-a început discursul cu mulţumiri adresate fanilor, care, însă, şi-au văzut pentru ultima oară favoriţii în acest sezon regulat în Sala Polivalentă. Clujenii vor juca ultimele patru meciuri rămase în Sala „Horia Demian”, cea mai mare sală din România fiind ocupată cu două târguri de nunţi şi, mai ales, cu meciul de Fed Cup dintre România şi Cehia.

„În primul rând, am simţit spiritul Clujului în această sală, la acest meci cu Steaua. Se aude bine sunetul clujenilor aici, asta sună cel mai bine, de altfel pot spune că m-am simţit cu adevărat acasă”, au fost cuvintele de laudă adresate de către Ţenter suporterilor.

Clujenii au câştigat meciul cu Steaua, scor final 83-71.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.