JSport.roJSport.ro

coperta_1024x683U-Banca Transilvania a câştigat cu emoţii meciul din etapa a opta a Ligii Naţionale de baschet masculin, 81-77 cu BCMU Piteşti, disputat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Ardelenii şi-au apropiat victoria abia în ultimele 40 de secunde, atunci când Ivan Zigeranovic a marcat două „libere” şi scorul a devenit 78-77, până la finalul meciului apărarea gazdelor şi reuşita lui Tudor Jucan fiind cele care au clarificat lucrurile pe teren. Până atunci, cele două echipe s-au succedat la conducere, cu piteştenii având un avantaj după primele două sferturi, ultima jumătate a meciului fiind mai bună pentru clujeni.

„Sunt fericit pentru această victorie. Piteştiul a avut primele două sferturi foarte precise, însă am mărit intensitatea în sferturile trei şi patru, am câştigat mingi importante şi ne-am adjudecat un meci foarte greu. Pe final cred că am fost mai determinaţi, am vrut să ne apărăm avantajul terenului propriu. E bine că am câştigat acest meci pentru că veneam după înfrângerea de la Târgu-Jiu, care ne-a cam zguduit”, a declarat antrenorul clujenilor, Marcel Ţenter.

Cele mai multe puncte pentru U-BT au fost marcate de Adamovic, 24 de puncte, în timp ce de la oaspeţi s-a remarcat Ronald Ross, autor a 32 de puncte.

Clujenii au ajuns la cinci victorii şi două eşecuri până acum, aceştia având un meci mai puţin după ce partida cu Steaua a fost amânată.


Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.