JSport.roJSport.ro

IMG_3507_1200x800În ultimul meci al etapei a 17-a a Ligii Naţionale de baschet masculin, U-Banca Transilvania Cluj a câştigat, 94-69, în faţa celor de la BC Timişoara. Partida în sine a fost fără istoric mai ales în ultimele trei sferturi, clujenii, dispunând de un lot mult mai valoros, controlând autoritar ostilităţile.

Bănăţenii au contat cu adevărat doar în primul sfert, pe care l-au şi câştigat cu 27-23, mult prea puţin, însă, pentru a spera la un rezultat pozitiv pe terenul uneia dintre cele mai în formă echipe din Liga Naţională. U-BT a ridicat nivelul jocului în sfertul doi, unul în care oaspeţii au marcat doar şapte puncte, iar cu Kyndall Dykes din nou în formă, autor a 18 puncte, formaţia clujeană a câştigat, fără prea mari emoţii, duelul cu BC Timişoara.

După acest succes, ardelenii au revenit pe locul doi în clasament, la egalitate de puncte, 29, cu liderul CSM Oradea. Dacă Dykes a fost cel mai bun clujean, Mladen Jeremic, cu 20 de puncte, a fost liderul formaţiei timişorene.

“A fost un meci care ne aşteptam să fie tensionat, pentru că întotdeauna după ce vii după o serie bună se pune întrebarea dacă echipa reuşeşte să-şi menţină concentrarea sau nu. E bine că am reuşit asta, de primul sfert nu sunt mulţumit, dar pe celelalte sferturi le-am controlat destul de bine şi în atac şi în apărare şi ne-am putut desfăşura jocul destul de consistent”, a spus antrenorul clujenilor, Marcel Ţenter, după meci.

“În această partidă am jucat 12 minute bine, însă nu am avut jucători suficienţi în rotaţie, plus că în primul sfert jucătorii noştri mari au avut câte două faulturi. Nu am avut destulă putere să jucăm împotriva unei echipe fizice ca cea a Clujului, ei au jucat foarte agresiv mai ales în apărare. Noi am avea nevoie de încă doi jucători în rotaţie pentru a putea rezista în faţa unei asemenea apărări, doar că, în această perioadă, nu prea mai putem să aducem jucători”, a fost şi declaraţia tehnicianului sârb al timişorenilor, Nenad Mandic.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.