JSport.roJSport.ro

20160831_113306Cu exact un an înaintea debutului Campionatul European de baschet masculin din 2017, reprezentanţii Federaţiei Române de Baschet, împreună cu autorităţile locale clujene, au inaugurat, în capitala Transilvaniei, un monument special inscripţionat #Eurobasket 2017.

Cu o greutate de patru tone şi o lungime de 16 metri, construcţia a fost dezvelită, simultan, şi în celelalte trei oraşe europene care vor găzdui meciuri de la Campionatul European de anul viitor, Helsinki, Istanbul şi Tel Aviv. La eveniment din centrul Clujului au participat preşedintele FRBaschet, Horia Băun, fostul jucător Petre Brănişteanu, aflat pe teren, în urmă cu 30 de ani, la ultimul turneu final la care a fost prezentă România, dar şi antrenorul „tricolorilor”, Marcel Ţenter, împreună cu primarul Emil Boc.

La final, Horia Păun, Petre Brănişteanu şi Emil Boc au jucat, la provocarea comediantului Mircea Bravo, un meci de baschet 2×2, terminat la egalitate. Cel mai interesant moment al jocului, care a durat doar un minut, a fost un „capac” reuşit de Brănişteanu asupra lui Horia Păun, spre deliciul asistenţei.

Filmuleţul cu meciul din centrul Clujului, precum şi câteva fotografii de la evenimentul organizat în Piaţa Unirii, pot fi văzute mai jos. Eurobasket 2017 se va desfăşura în perioada 31 august-17 septembrie.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.