JSport.roJSport.ro
Foto: Carmen Bizău

România-Ungaria a fost cel mai aşteptat meci din grupa C a Campionatului European de baschet, mai ales de suporterii celor două echipe.

“Ultraşii” celor de la “U” Cluj şi CSU Sibiu s-au unit la meciul de aseară şi i-au dominat în dese rânduri pe cei peste 1.000 de unguri prezenţi în tribunele Sălii Polivalente, “vocea” peluzei româneşti atrăgând după ea şi restul spectatorilor prezenţi.

A ieşit o atmosferă unică până acum la un meci disputat în Sala Polivalentă, Peluza “Şepcile Roşii” primind un ajutor însemnat din partea galeriei sibiene mai ales în ultimele două sferturi, după ce fanii îmbrăcaţi în galben şi albastru s-au poziţionat la ultimul nivel al sălii. Nu au lipsit nici celebrele şicanări între unguri şi români, începute chiar cu intonările celor două imnuri, însă atmosfera creată în special la acest meci i-a făcut mândri pe “tricolori”.

Jucătorii lui Marcel Ţenter au ţinut să le mulţumească fanilor prin vocea căpitanului Andrei Mandache, cel mai bun jucător la meciul împotriva Ungariei.

“Ne bucură faptul că am avut parte de această suţinere, dar eu sunt mândru că s-a auzit «România» în sală la această competiţie, indiferent că au fost 2.000, 3.000, 5.000 sau 10.000 de spectatori. Trebuie să fim mândri de ce am reuşit să facem în fiecare zi, până la urmă. Suntem la un anumit nivel, iar adversarii noştri sunt la un nivel mult mai sus. Eu sunt foarte mândru că sunt român şi sunt mândru de ce s-a creat până acum la acest turneu pentru România”, a spus Mandache.

Şi Vlad Moldoveanu a avut un mesaj pentru fanii români, postat pe reţelele de socializare după jocul de aseară. “Vreau să mulţumesc sincer fiecărei persoane care ne-a susţinut la meciul cu Ungaria, dar şi la celelalte partide, pentru pasiunea, energia şi dragostea voastră”, a scris Moldoveanu, care a jucat accidentat aseară. Din acest motiv, Moldoveanu a spus că nu va evolua în meciul cu Muntenegru, ultimul al “tricolorilor” de la EuroBaket 2017, programat joi, de la ora 20:45.

Mai jos aveţi câteva fotografii şi filmuleţe cu atmosferea de la partida de marţi seară, care a dus, însă, la ratarea calificării “tricolorilor” în optimile de finală ale Campionatului European.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.