JSport.roJSport.ro

Echipa de baschet feminin Universitatea Cluj a fost foarte aproape de a împinge în meciul decisiv seria cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din finala Ligii Naţionale. “Studentele”, însă, au avut o evoluţie slabă în ultimele cinci minute ale partidei a patra, din Sala “Horia Demian” şi au pierdut lupta pentru locul 1.

Sepsi Sic s-a impus cu 85-76 (20-23, 22-14, 9-22, 34-17) şi a cucerit al doilea titlu de campioană consecutiv, dar elevele lui Dragan Petricevic, deşi au terminat meciul în lacrimi, au sărbătorit, împreună cu suporterii, cel mai bun sezon al baschetului feminin clujean din ultimii 14 ani.

Partida de joi seara a stat în multe momente la mâna clujencelor, mai ales după începutul reprizei secunde, iar totul părea să curgă înspre un joc decisiv la Sfântu Gheorghe, duminică. A venit minutul 35 însă, când antrenorul oaspetelor, Zoran Mikes, a părăsit sala în semn de protest la o decizie a arbitrilor.

Acesta s-a întors după câteva secunde, a primit un nou fault tehnic şi a fost eliminat de pe bancă, însă, paradoxal, acela a fost momentul care a întors complet soarta meciului. Sepsi a marcat 14 puncte consecutive mai apoi şi, de la 70-64 pentru „U”, scorul a devenit 78-70 pentru oaspete, clujencele nereuşind să mai întoarcă jocul în timpul rămas.

Astfel, formaţia din Sfântu Gheorghe şi-a păstrat titlul de campioană după 3-1 la general în finală, în timp ce fetele Universităţii Cluj au sărbătorit cu fanii un sezon reuşit, care a amintit de performanţa baschetului feminin clujean din urmă cu mai bine de două decenii.

Mai jos aveţi câteva fotografii de la jocul de joi seara, la care au asistat aproximativ 2.500 de suporteri, plus două filmuleţe cu atmosfera făcută de fanii clujeni şi cu sărbătoarea de la final a Universităţii Cluj.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.