JSport.roJSport.ro

IMG_7233U-Banca Transilvania va inaugura anul 2016, marţi seară, cu un meci în sferturile de finală ale Cupei României la Piteşti.

Partida este extrem de dificilă pentru clujeni, care vor avea în faţă o formaţie cu un nou antrenor instalat chiar înainte de Crăciun, Andjelko Mandic înlocuindu-l pe Jovica Arsic. Totuşi, formaţia pregătită de Marcel Ţenter a plecat optimistă la Piteşti, tehnicianul clujenilor dorind ca echipa sa să se întoarcă acasă cu o victorie.

„Cupa României reprezintă un obiectiv important pentru noi, aşa că mergem la Piteşti decişi să învingem, deşi nu va fi uşor. Piteştiul a schimbat antrenorul şi, cu siguranţă, se vor schimba lucruri în joc, pe care nu avem cum să le ştim deocamdată. Trebuie să fim foarte atenţi în primele două sferturi la schimbările lor, să încercăm să stabilizăm jocul şi să le cotraacarăm surprizele pe care ni le-au pregătit. După cum spuneam, va fi un meci foarte dificil, dar pe care va trebui să îl câştigăm”, a spus Ţenter, potrivit site-ului echipei.

Meciul va începe la ora 18:00, iar returul va avea loc duminică, în Sala Polivalentă, de la ora 17:15.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.