JSport.roJSport.ro

IMG_5075U-BT Cluj a câştigat meciul cu Gaz Metan Mediaş, 78-62, din etapa a 13-a a Ligii Naţionale, iar un aport important la această victorie l-a avut şi noul transfer făcut de clujeni, Branko Jorovic.

Sârbul a marcat şapte puncte, a avut cinci recuperări şi patru “assist-uri”, dar nu a reuşit, însă, nicio aruncare de trei puncte, în ciuda faptul că a avut, alături de Kalnichenko, cele mai multe încercări. “Shooterul” lui U-BT, numit astfel de căte Marcel Ţenter, l-a impresionat, totuşi, prin alte lucruri pe tehnicianul clujenilor, care a cerut şi răbdare în ce-l priveşte pe Jorovic.

“El încă nu este obişnuit cu stilul nostru. Totuşi, este un ‘shooter’ foarte bun, va marca de la distanţă, dar ce este important e că de fiecare dată când a atins mingea ceva bun s-a întâmplat. Deci, a luat decizii foarte bune pentru noi şi cred că jucătorul acesta ne va ajuta foarte mult”, l-a lăudat Ţenter pe baschetbalistul de 34 de ani, după primul joc al sârbului la Cluj.

Jorovic are şansa să-l impresioneze din nou pe antrenorului U-BT sâmbătă, atunci când clujenii vor juca la Sibiu, în “Derby-ul Ardealului”.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.