JSport.roJSport.ro

Semifinala Ligii Naţionale de baschet masculin dintre U-BT Cluj şi CSM Oradea va debuta în această seară, de la ora 19:00, atunci când cele două echipe se vor întâlni la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Cu aproximativ şase ore înainte de start au mai rămas aproximativ 500 de tichete disponibile, ce vor fi vândute la casele de bilete începând cu ora 16:00, oficialii echipei clujene gândindu-se şi la cei care nu vor mai putea intra în sală.

Aceştia vor avea şansa, totuşi, să-şi vadă favoriţii în meciul cu orădenii pe un ecran gigant care va fi amplasat în faţa sălii clujene, atât la meciul de astăzi, cât şi, cel mai probabil, la cel de joi, o decizie finală în acest ultim caz urmând să fie luată după o discuţie şi cu organizatorii Transilvania Rally.

De asemenea, au apărut câteva „mash-uri” de mari dimensiuni prin oraş (foto) prin care lumea este chemată la meciuri, inclusiv un fan-zone urmând să fie amenajat în faţa sălii, acolo unde suporterii lui U-BT vor avea parte şi de câteva surprize.

Ambele meciuri dintre U-BT Cluj şi CSM Oradea, programate astăzi şi joi, vor începe la ora 19:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.