JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj va juca mâine, 11 aprilie, cu liderul clasamentului, BC CSU Sibiu, meciul având loc la Sala Sporturilor „Horia Demian” de la ora 19:00.

Antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, a prefațat această întâlnire, spunând că înfrângerile cu Sibiul au fost cel mai greu de digerat.

”E foarte multă emoție în aceste meciuri cu Sibiul, mai mult din partea fanilor. Ne așteptăm la un meci foarte intens din toate punctele de vedere, este o echipă bună, nu degeaba sunt pe locul 1 în clasament în acest moment. Sunt foarte atletici, joacă foarte intens, un baschet rapid, pe tranziție de multe ori, greu de contracarat. Însă și noi suntem o echipă bună, vrem să ne găsim consistența, cum a spus și Giordan. Nu mai e foarte mult timp până începe Play-off-ul și vrem să legăm niște meciuri bune și, de ce nu, să terminăm pe primul loc după această fază a campionatului, 1-6. Pentru a reuși asta, trebuie să învingem Sibiul și aici, dar și la ei acasă, asta ne dorim. Ne-au bătut de două ori în acest sezon, în primul meci, la ei, deși au avut foarte mulți accidentați au reușit să ne învingă, la noi acasă ne-au bătut fără drept de apel, la 15 puncte diferență. Pentru jucătorii mei este și un meci de mândrie, vor să demonstreze că au valoare și că sunt mai buni decât echipa din Sibiu, că merită primul loc. Cele două înfrângeri cu Sibiul din acest campionat au fost cel mai greu de digerat și cred că și sentimentul de derby, de o continuă încleștare de-a lungul timpului, cu meciuri de Play-off senzaționale, mă face să trăiesc puțin diferit acest meci”, a declarat tehnicianul clujenilor pentru site-ul oficial al clubului.

În cele două întâlniri dintre ”U” și Sibiu, câștigătoare a fost echipa din Sibiu cu 84-83, respectiv 86-70. În acest moment, cele două echipe sunt despărțite de un punct în clasament: Sibiu are 47 de puncte, iar U-BT 46.

”Este un meci important, pregătit de ambele echipe, sunt convins că cele două echipe vor fi pregătite de meci, ambele se luptă pentru primul loc și încearcă să crească în consistență joc cu joc. Va fi interesant duelul meu cu Tyler Laser, suntem amandoi din Michigan, va fi interesant să jucăm unul împotriva celuilalt”- Giordan Watson, jucător U-BT Cluj. 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.