JSport.roJSport.ro

U-BT Cluj a controlat meciul cu CSM Oradea, din etapa a 13-a a Ligii Naţionale de baschet masculin.

Ardelenii s-au impus cu 93-78, după un joc în care bihorenii nu au dat deloc impresia că pot ieşi învingători.

Dacă U-BT a „spălat” înfrângerea cu Craiova din runda precedentă, orădenii au pierdut din nou pe terenul unei contracandidate la titlu, după eşecul cu Sibiul din runda precedentă.

„Ne doream foarte mult această victorie, nu că ar fi contat prea mult în economia clasamentului, însă tot timpul meciurile cu Oradea și cu Sibiul sunt un motiv de mândrie, vrei să arăți că ești o echipă bună, o adevărată pretendentă la titlu. Îmi felicit jucătorii că au demonstrat din plin acest lucru în această seară”, a spus antrenorul clujenilor, Mihai Silvăşan.

Tehnicianul orădenilor, Cristi Achim, a recunoscut superioritatea clujenilor, deşi a spus că avea mari aşteptări de la acest joc.

„Era primul meci împotriva Clujului în care am jucat cu echipa întreagă şi, sincer, speram la mai mult. Clujul ne-a dominat pe tot parcursul jocului şi nu am reuşit să le facem faţă din punct de vedere al agresivităţii, iar în apărare am fost foarte slabi. Am primit 93 de puncte, mult prea mult. Clujul a avut o zi bună de la trei puncte, dar poate că nici noi nu am fost la fel de agresivi”, a declarat Achim.

A mai rămas o etapă din prima fază a Ligii Naţionale, iar U-BT Cluj va îăntâlni Sibiul, pe teren propriu, în timp ce orădenii vor juca, tot acasă, cu BCM Piteşti.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.