JSport.roJSport.ro

Echipa naţională de baschet masculin a României a jucat al doilea meci al campaniei de calificări la Campionatul Mondial din 2019 găzduit de China în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, acesta fiind şi primul meci de pe teren propriu. Meciul dintre România şi Olanda a avut loc azi, 26 noiembrie, de la ora 19:00 şi s-a terminat cu scorul 75-68 pentru ,,tricolori”.

,,Vulturii” au deschis scorul partidei printr-un coş de trei puncte al lui Moldoveanu, iar apoi Olanda a revenit pe tabelă conducând cu 9-3, dar finalul a fost în favoarea României, 16-15. Începutul setului secund i-a aparţinut echipei oaspete, dar ,,tricolorii” au reuşit să se desprindă în ultimele cinci minute şi să intre la vestiare cu un avantaj de şapte puncte, 34-27.

Jucătorii antrenaţi de Zare Markovski au dominat sfertul al treilea, 54-46, iar în al patrulea sfert aceştia au reuşit să se desprindă pe tabelă, dar olandezii au închis scorul cu un coş de trei puncte, care a redus din diferenţă, 75-68. Astfel, România a bifat prima victorie din preliminarile FIBA Basketball World Cup 2019.

În primul meci al preliminarilor, ,,vulturii” au întâlnit naţionala Italiei şi au pierdut cu scorul 70-75. Următoarea acţiune a naţionalei de baschet masculin va avea loc în 23 februarie 2018 când va întâlni reprezentativa Croaţiei, iar în 26 februarie naţionala Italiei va veni în România.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.