JSport.roJSport.ro

IMG_4323Fetele de la Universitatea Cluj au câştigat fără probleme meciul cu CSM Satu Mare, 90-64, din etapa a opta, intermediară, a Ligii Naţionale de Baschet Feminin, prima partidă a lui Dragan Petricevic, pe teren propriu, din postura de antrenor al clujencelor.

Deşi simpatizat de foarte mulţi suporteri, venirea sa fiind salutată intens pe reţelele de socializare, cel care a cucerit titlul de campion cu echipa masculină a Universităţii Cluj în urmă cu 20 de ani a avut parte de un anonimat total la reîntoarcerea pe banca lui „U” Cluj. Sub 100 de fani au fost prezenţi, miercuri după-amiază, la Sala Sporturilor „Horia Demian”, iar atmosfera existentă a dus mai degrabă cu gândul la un meci amical decât la o partidă oficială.

Fără performanţe deosebite în ultimii ani, elevele antrenorului bosniac par a avea o misiune extrem de dificilă în a atrage din nou spectatorii alături de ele, fani care se înghesuiau, în anii ’80 şi ’90, în aceeaşi sală “Horia Demian” la cele 10 titluri de campioană consecutive cucerite de “U” Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.