JSport.roJSport.ro

IMG_1671Baschetbalistul echipei U-Banca Transilvania Cluj, Rolland Torok, a făcut cel mai bun meci în maieul formaţiei ardelene tocmai în derby-ul cu Steaua, câştigat de echipa sa sâmbătă seară.

Extrema de 25 de ani a lui U-BT, care poate evolua şi pe postul de pivot, a reuşit 17 puncte în cele 25 de minute petrecute pe parchet, doar Kyndall Dykes, cu o aruncare de trei puncte în ultima secundă, răpindu-i jucătorului născut în Oradea şansa de a fi cel mai bun marcator al meciului. Torok a avut procentaj maxim de la distanţă, două din două, şi a terminat partida cu patru recuperări, cele 17 puncte fiind un record personal pentru el în acest sezon.

Doar în Cupa României jucătorul de 2.03 metri a mai reuşit peste 10 puncte, în turul cu Phoenix Galaţi şi returul cu BCM U Piteşti (de fiecare dată câte 12 puncte), în rest Torok izbutind maxim nouă puncte în celelate meciuri din Liga Naţională. Astfel, cunoscut mai ales pentru aportul său defensiv, baschetbalistul clujenilor a demonstrat cu Steaua şi reale calităţi de marcator.

„Mă bucur că am făcut un joc bun și pe faza ofensivă, colegii m-au văzut la locul potrivit și în timpul potrivit și am avut și puțin noroc. Mă bucur mult, cred că e un început pentru mine, personal, dar cred că și pentru echipă”, a spus Torok la finalul partidei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.