JSport.roJSport.ro
foto: frbaschet.ro
foto: frbaschet.ro

Echipa naţională de baschet feminin a României va întâlni Israelul, în Sala Polivalentă din Cluj, într-un meci care îi poate asigura, în mare proporţie, calificarea la Campionatul European de anul viitor, programat în Cehia.

Biletele pentru cel mai important meci din grupă, care va avea loc în 19 noiembrie, au fost puse astăzi în vânzare, preţurile fiind cuprinse între 10 şi 20 de lei. Acestea pot fi cumpărate de pe myticket.ro, suporterii „tricolorelor” fiind anunţaţi, tot acolo, că vor primi o invitaţie la meciul fetelor dacă şi-au achiziţionat bilete la EuroBasket 2017 de la Cluj sau urmează să o facă până la ora meciului din 19 noiembrie.

În 23 noiembrie, România va merge în Turcia pentru a disputa ultimul meci din grupă, însă o victorie cu patru zile mai devreme, la Cluj, ar simplifica foarte mult ecuaţia calificării. Jucătoarele pregătite de Miroslav Popov au două victorii şi două înfrângeri, exact ca şi Israelul, ocupanta poziţiei secunde. Având în vedere victoria la un punct din meciul tur, un succes şi la Cluj le-ar clasa pe „tricolore” peste Israel, acolo unde ar rămâne şi după meciul din Turcia, indiferent de acel rezultat.

La turneul final se vor califica şi cele mai bune şase echipe aflate pe locurile doi din cele nouă grupe, România având şanse mari, astfel, să se afle printre formaţiile norocoase. Mai jos aveţi lotul de jucătoare convocat de către Miroslav Popov pentru meciurile cu Israel şi Turcia.

 -Annemarie Godri-Părău (ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe)
– Ancuţa Stoenescu
(ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe)
– Andreea Huţanu (
ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe)
– Andrea Olah
(CS Municipal Satu-Mare)
– Gabriela Irimia
(Universitatea Cluj-Napoca)
– Alina Crăciun
(Olimpia CSU Brasov)
– Dora Ardelean
(Olimpia CSU Brasov)
– Ioana Ghizilă 
(Olimpia CSU Brasov)
– Romina Filip
(CS Phoenix Galati)
– Florina Paşcalău
– Sonia Ursu
(Nymburk)
– Claudia Pop
(Wisla Can-Pack Cracovia)
– Gabriela Mărginean
(Perfumerias Avenida Salamanca)

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.