JSport.roJSport.ro

u steaua polivalentaSteaua Eximbank este următoarea adversară a U BT Cluj-Napoca, sâmbătă, de la ora 17, la Sala Polivalentă din Cluj, iar bucureștenii abordează meciul cu moralul ridicat.

În ultimul meci al primei runde din cea de-a doua fază a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, Steaua a reuşit o victorie categorică, pe teren propriu, cu 83-66 în faţa celor de la BC Mureş.

U-Banca Transilvania Cluj a izbutit şi ea o evoluţie reuşită în deplasare la SCM U Craiova, reuşind să se impună cu 74-61, astfel că meciul de sâmbătă se anunţă unul foarte strâns.

“Ne gândim deja la următorul joc și îi invităm pe toți fanii noștri să umple Sala Polivalentă în meciul de sâmbătă, cu Steaua, va fi un meci foarte greu și avem nevoie de sprijinul lor!”, a declarat antrenorul Clujului, Marcel Ţeneter, după victoria de la Craiova.

U-BT Cluj şi Steaua au acelaşi număr de puncte, 39, aflându-se pe locurile 2 şi 3 în clasament, după CSM Oradea, 41 de puncte.

Precedentul meci dintre cele două echipe care s-a jucat la Cluj a stabilit un record de audienţă pentru un meci de baschet din Liga Naţională, peste 5.000 de persoane fiind prezente la joc.

Cum se joacă

Amintim, în cea de-a doua fază a Ligii Naţionale de Baschet Masculin se joacă pe două grupe valorice, echipele de pe locurile 1-6, respectiv cele de pe locurile 7-12,  în funcţie de situaţia clasamentului după cele 22 de etape din sezonul regulat. Meciurile din fiecare grupă valorică se dispută în sistem tur-retur, iar la finalul jocurilor va fi stabilită ordinea finală a celor opt echipe care vor intra în play-off.

Ecchipele de pe locurile 1-6 au deja asigurat locul în play-off, însă ordinea este cea care poate fi modificată. Celor şase formaţii li se vor adăuga primele două clasate după terminarea meciurilor din grupa 7-12.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.