JSport.roJSport.ro
tudor dumitrescu
foto: u-bt.ro

Fostul baschetbalist al Universităţii Cluj, Tudor Dumitrescu, a semnat un contract cu U-Banca Transilvania, însă nu din postura de jucător. „Shooter-ul” născut la Cluj a mai evoluat în România pentru Gaz Metan Mediaş şi CSU Sibiu, iar acum s-a întors acasă pentru a-i pregăti pe juniorii sub 16 ani ai lui U-BT.

Conform reprezentanţilor clubului clujean, Tudor Dumitrescu se va ocupa de echipa a doua de juniori U16, împreună cu Simona Muşat.

„Sunt bucuros că am ocazia să lucrez la acest club, că m-am întors acasă şi sper să pot să învăţ cât mai multe lucruri din noua mea postură, cea de antrenor de juniori. Îmi doresc să ajut clubul cât mai mult să se dezvolte”, a spus fostul baschetbalist, care şi-a încheiat cariera de jucător în liga a patra din Germania, acolo unde a pregătit şi echipe de juniori sub 16 şi sub 14 ani.

„Sunt fericit că a venit în echipa noastră ca antrenor, sunt sigur că ne va ajuta cu experienţa lui, a lucrat cu mulţi antrenori de valoare. Este la început de drum în această meserie de antrenor şi sunt ferm convins că va creşte şi el împreuna cu academia noastră. Pentru început va colabora cu Simona Muşat la echipa a doua de U16 şi va face, de asemenea, şi individualizare cu juniorii clubului nostru”, a declarat şi Branko Cuic, antrenorul echipei de Liga I a lui U-BT Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.