JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj nu a avut emoţii nici la Craiova, în al treilea meci din cadrul primului tur al play-off-ului, câştigând cu 107-71 (33-17, 28-17, 28-23, 18-14). Astfel, cu scorul general de 3-0, ardelenii s-au calificat în semifinalele campionatului, cel mai probabil acolo urmând să dea peste CSM Oradea.

Partida de la Craiova s-a desfăşurat după acelaşi scenariu ca şi precedentul meci de la Cluj, elevii lui Mihai Silvăşan distanţându-se treptat pe tabelă graţie aruncărilor de trei puncte.

Oltenii nu au avut răspuns la tirul de la distanţă al lui U-BT, până la pauza mare oaspeţii reuşind, deja, 12 aruncări perfecte din spatele liniei de 6,75 m. Inevitabil, Clujul a condus şi la 30 de puncte diferenţă, în cele din urmă scorul fiind 61-34 înaintea ultimelor două sferturi. Diferenţa a rămas constantă şi în următoarele 10 minute, sfertul al patrulea consemnând din nou atingerea celor 100 de puncte de către U-BT în aceste meciuri împotriva Craiovei.

S-a terminat 107-71, cu Pustozvonov, 21 de puncte, cel mai bun marcator, iar clujenii vor avea de aşteptat cel puţin până mâine pentru a-şi afla adversarul din semifinale, atunci când se va disputa jocul al treilea dintre BC Timişoara şi CSM Oradea (0-2 la general).

Cert este că U-BT va juca primele două partide din penultimul act al Ligii Naţionale în Sala “Horia Demian”, cel mai probabil în 1 şi 3 mai.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.