JSport.roJSport.ro

10613047_946608125353806_2987298051076739743_nRetragerea lui CSU Asesoft Ploieşti din prim-planul baschetului masculin românesc face ca lupta la titlu în acest sezon să fie mai deschisă decât oricând. U-Banca Transilvania este una dintre echipele cotate cu şanse mari la accederea în ultimul act al play-off-ului, inclusiv conducerea Sălii Polivalente din Cluj aşteptând performanţă de la baschetbalişti în 2016.

În acest sens, diferitele concerte sau evenimente non-sportive care ar putea da peste cap programul de pregătire al formaţiei lui Marcel Ţenter au fost blocate la cea mai mare sală din România. Acestea vor fi programate doar în funcţie de cum va arăta ultima parte a campionatului de baschet, totul pentru ca U-BT să aibă condiţiile propice pentru performanţă.

“Purul adevăr este că noi ţinem sala blocată până în luna mai. Nu prea programăm evenimente pentru că aşteptăm să vedem deznodământul de la play-off-ul de baschet. Până nu ştim exact tragerea la sorţi, ca să nu punem evenimente peste jocurile din play-off, pentru că sunt meciuri importante şi pentru ei şi pentru noi, ne asumăm acest lucru. În februarie, martie, aprilie şi mai nu vom avea venituri, dar ne asumăm asta pentru sport. Dacă se ajunge acolo, finala din play-off va fi evenimentul local, al Clujului, cu cei mai mulţi spectatori”, a declarat directorul Sălii Polivalente, Ionuţ Rusu.

Potrivit acestuia, chiar dacă în 2015 echipa clujeană de baschet a fost nevoită să-şi dispute câteva meciuri şi în Sala “Horia Demian”, discuţiile între cele două părţi au fost constructive şi nu au existat mari probleme. “Mai există şi nemulţumiri, dar trebuie să colaborăm şi să facem lucrurile să se întâmple în aşa fel încât programul să fie aşa cum ni-l dorim cu toţii. Mai lasă şi ei, mai lăsăm şi noi, dar până acum nu am avut probleme mari în acest sens”, a mai spus Ionuţ Rusu.

Pentru U-BT urmează în Sala Polivalentă, în 10 şi 16 ianuarie, meciuri cu BCM Piteşti şi Steaua Bucureşti, în Cupa României, respectiv campionat.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.