JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj a pierdut şi meciul retur cu MHP Riesen Ludwigsburg, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, 77-88 (9-27, 26-19, 25-21, 17-21) şi a fost eliminată din această competiţie.

Elevii lui Mihai Silvăşan trebuiau să remonteze un handicap de şase puncte avut după partida tur, însă misiunea acestora a devenit aproape imposibilă încă după primul sfert.

Cu o apărare agresivă şi cu un atac care a pedepsit orice lejeritate a defensivei clujene, oaspeţii aveau după primele 10 minute un avans de 18 puncte. Cum U-BT avea de recuperat, în acel moment, 24 de puncte faţă de adversari, lumea din Sala Polivalentă s-a resemnat în privinţa calificării. În ciuda unui sfert doi mai bun, adversarii au ţinut aproape de clujeni în sfertul al treilea, în ultimele 10 minute “studenţii” căzând în special din punct de vedere psihic.

Ludwigsburg s-a impus, în final, cu 88-77 şi mai are un tur de trecut până la grupele Ligii Campionilor. U-BT, în schimb, va continua în grupele FIBA Europe  Cup.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.