JSport.roJSport.ro

U-BT Cluj și-a încheiat drumul în FIBA Europe Cup aseară, 14 martie, după înfrângerea suferită în fața echipei Donar Groningen, scor 69-76 (22-13, 19-24, 11-22, 17-17), din Sala Polivalentă.

Clujenii au început meciul agresiv și au reușit să îi blocheze pe adversari, scorul primului sfert fiind 22-13. Gazdele au ținut ritmul și în sfertul secund, iar la pauza mare tabela indica 41-37 pentru „studenți”.

După revenirea de la vestiare, U-BT a slăbit motoarele, iar olandezii au preluat conducerea, scorul fiind în favoarea lor, 59-52. În ultimele 10 minute de joc, atacul echipei Donar Groningen a fost mult mai perspicace, iar olandezii s-au impus cu 76-69. Aceasta a fost a patra înfrângere suferită de U-BT în acest sezon de FIBA Europe Cup împotriva lui Donar Groningen.

„Îmi pare rău că am ieșit din competiție, în primul rând, chiar ne doream să mergem mai departe. Felicit echipa din Groningen, evident că au fost mai buni decât noi, ne-au bătut de patru ori în acest sezon. Sunt mândru și mă bucur pentru băieții mei, în cea mai mare parte a timpului au dat tot ce au avut mai bun din ei. Îmi pare rău că nu am putut eu găsi soluții mai bune să îi ajut să treacă și peste aceste meciuri. Aceasta este situația, am ieșit din Play-Off-ul competiției, am jucat 16 meciuri cu un procentaj pozitiv victorii-înfrângeri și ne mai rămâne un singur lucru la care să ne gândim: la campionat”, a declarat Mihai Silvășan pentru site-ul oficial al clubului U-BT Cluj.

U-BT Cluj va continua lupta pentru titlul în Liga Națională sâmbătă, 17 martie, la Arena de Baschet din București împotriva lui Phoenix Galați, începând cu ora 17:00.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.