JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj a pierdut primul meci al sezonului, 83-84 (17-21, 21-17, 21-19, 27-24) cu CSU Sibiu, în deplasare.

A fost un meci decis în ultimele 10 secunde, atunci când sibienii s-au dus la trei puncte avans printr-un lay-up al lui Kinnard.

Primul episod al Derby-ului Ardealului din acest sezon a fost extrem de echilibrat, cele două formaţii din Sala „Transilvania” mergând cap la cap pe toată durata partidei. Dacă în primul sfert sibienii au avut un plus pe ofensivă, lucrurile s-au echilibrat în următoarele 10 minute, iar la pauza mare scorul arăta 38-38.

CSU Sibiu şi U-BT Cluj s-au succedat la conducere şi în partea a treia a meciului, elevii lui Mihai Silvăşan începând ultimul sfert cu două puncte avantaj, 59-57. Cu procentaje slabe de la distanţă, clujenii s-au bazat mai mult pe pătrunderi şi coşuri de sub panou, iar pe final norocul a fost şi de partea sibienilor. Aceştia s-au dus la trei puncte avantaj cu şapte secunde rămase de jucat, iar U-BT nu a reuşit decât să vină la un punct de la libere şi a pierdut primul meci din Liga Naţională.

Cu Tylor Laser în mare formă, autor a 30 de puncte, CSU Sibiu s-a impus cu 84-83, de la clujeni Barro, Watson şi Sakic fiind cei mai buni marcatori, toţi trei cu 15 puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.