JSport.roJSport.ro

Liga Naţională de baschet masculin a programat o etapă intermediară la mijlocul acestei săptămâni, iar liderul campionatului, U-Banca Transilvania Cluj, pare a avea o misiune facilă, potrivit clasamentului, la Craiova.

Oltenii au strâns doar patru victorii în 16 meciuri până acum, traversând cel mai slab sezon din ultimii ani. Cătălin Burlacu şi Darius Hargrove se luptă pentru a-şi duce echipa în play-off măcar de pe locul opt, ceea ce ar putea însemna un duel chiar cu U-BT încă din primul tur.

Pentru început, elevii lui Mihai Silvăşan vor să câştige mâine pentru a termina, în proporţie de 95%, pe locul 1 prima fază a sezonului regulat, dar şi pentru a mai “îndulci” statistica din ultimii ani, complet nefavorabilă. Doar un singur meci din ultimele cinci disputate în campionat şi Cupa României a reuşit să câştige formaţia clujeană la Craiova, şi acela după prelungiri, 87-86 în noiembrie 2013. În rest, SCMU Craiova a obţinut trei victorii în campionat şi una în turul optimilor de finală ale Cupei României, cel mai clar succes fiind chiar în urmă cu un an, 91-81.

“Un meci greu pentru noi, care vine la scurt timp după o partidă intensă din punct de vedere mental, cea cu Steaua. Echipa din Craiova are multe individualități care pot face diferența într-un meci, trebuie să fim atenți, să fim concentrați și să abordăm meciul foarte serios pentru a câștiga”, a declarat Silvăşan, înaintea confruntării din Bănie.

Meciul dintre SCMU Craiova şi U-Banca Transilvania Cluj va avea loc miercuri, de la ora 18:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.