JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj s-a calificat în optimile de finală ale FIBA Europe Cup, iar din această fază meciurile se vor juca în dublă manşă eliminatorie.

A patra competiţie europeană ca valoare va avea parte şi de o tragere la sorţi inedită, în principal din cauza a două echipe eliminate din Liga Campionilor, care au refuzat să joace în Europe Cup.

Acest lucru a făcut ca cele mai bune două formaţii clasate pe locul trei în faza secundă din Europe Cup să ajungă în optimi, printre ele aflându-se şi Keravnos, victima clujenilor de miercuri seară.

Tragerea la sorţi se va desfăşura astăzi, de la ora 12:00, la Munchen, şi nu va avea nicio restricţie. Asta înseamnă că U-BT poate da atât peste Donar Groningen, câştigătoarea grupei din care clujenii au făcut parte, cât şi peste Keravnos.

U-BT Cluj are şanse mai mari să joace manşa secundă pe teren propriu, elevii lui Mihai Silvăşan urmând să evolueze în primul joc acasă doar dacă vor da peste o formaţie cu punctaj mai bun în faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup. Dacă Watson şi colegii săi vor avea ca adversar o formaţie care vine din Champions League, automat returul se va disputa la Cluj.

UPDATE

U-BT Cluj va da peste Donar Groningen în optimile FIBA Europe Cup. Sorţii au decis ca cele două formaţii să se întâlnească şi acum, după ce au jucat două meciuri în faza a doua a grupelor, ambele câştigate de olandezi. Primul joc cu Donar va fi în 7 martie, la Cluj, iar returul va fi peste o săptămână, în Olanda.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.