JSport.roJSport.ro

Echipa de baschet masculin, U-BT Cluj, va juca mâine, 14 martie, returul optimilor de finală din FIBA Europe Cup cu olandezii de la Donar Groningen. 

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va găzdui acest meci începând cu ora 19:00, iar șansele de calificare în sferturile FIBA Europe Cup s-au diminuat pentru clujeni, datorită rezultatului din tur, 103-76 pentru olandezi.

„Urmează pentru noi meciul cu Groningen în care vom da tot ce e mai bun din noi, vom încerca să facem sută la sută fiecare posesie și vom vedea ce o să iasă. Nu trebuie să ne gândim absolut de loc la rezultatul din tur, nu trebuie să ne gândim la ceea ce s-a întâmplat. Trebuie să avem mândria noastră, mândria unei echipe bune și să intrăm pe teren cu gândul de a da fiecare dintre noi tot ce avem mai bun, iar apoi vom vedea ce o să iasă”, a declarat Mihai Silvășan pentru site-ul clubului U-BT.

Un bilet costă 20 de lei, reducere având elevii și studenții, și se poate achiziționa atât online, cât și de la Casa de Bilete a Sălii Polivalente.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.