JSport.roJSport.ro

Echipa clujeană de baschet masculin U-Banca Transilvania a ratat şansa de a urca pe primul loc al grupei O din faza a doua a FIBA Europe Cup, pierzând, 81-86, meciul cu Alba Fehervar, disputat miercuri seara în Sala Polivalentă.

După un joc echilibrat, decis, practic, de o aruncare de trei puncte a oaspeţilor cu 21,5 secunde înainte de final, clujenii se pot considera nedreptăţiţi la finalul acestei partide, în care au condus mai bine de jumătate din timp. Recuperările mai multe ale ungurilor au făcut diferenţa în cele din urmă, lucru recunoscut chiar şi de către antrenorul lui Alba, Branislav Dzunic, “studenţii” pierzând un meci care le diminuează şansele de calificare în optimi.

Clujul a căzut pe locul trei în clasament şi este obligat să câştige săptămâna viitoare pe terenul francezilor de la Pau Orthez, pentru a nu merge în excursie în Cehia, la ultimul meci al grupei.

“O înfrângere foarte dureroasă pentru noi, ne doream foarte mult să învingem, ca să avem șanse mai mari de calificare mai departe. Avem în continuare șanse teoretice, nu vom ceda nicio clipă, trebuie să câștigăm în Franța și în Cehia și ne vom lupta pentru asta. Îmi pare rău că am pierdut în fața propriilor suporteri. Am jucat bine, am avut o perioadă bună în sfertul al patrulea care ne-a făcut să avem șapte puncte avantaj cu 3-4 minute înainte de final, însă am făcut niște greșeli, ne-am grăbit la câteva aruncări, am luat niște decizii proaste, ceea ce a dat aripi echipei din Ungaria și au venit peste noi”, a declarat antrenorul lui U-BT, Mihai Silvăşan.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.