JSport.roJSport.ro

U-BT a reuşit aseară o victorie importantă în faţa echipei din Oradea, 89-75, după ce a fost condusă în primele două sferturi. După pauză baschetbalişti clujeni au fost mai motivaţi şi au reuşit să câştige, fiind ,,împinşi” de suporterii prezenţi în Sala Sporturilor ,,Horia Demian”, care i-au susţinut şi încurajat pe tot parcursul meciului.

Dykes Kyndall a fost jucătorul care a adunat cele mai multe puncte, 21, dar şi cel care a jucat mai mult timp, 30 de minute. Antrenorul Mihai Silvăşan a spus că prima repriză nu a fost pe placul său, dar se bucură că echipa a reuşit această victorie.

,,Vă daţi seama că nu am fost absolut deloc mulţumit de evoluţia din prima repriză. Am reuşit, în ghilimele, să luăm cele 49 de puncte. E inadmisibil să intri în teren cu o echipa ca Oradea şi să ai 49 de puncte în prima repriză şi nu zic că nu sunt buni ei, dar nivelul nostru de motivaţie şi de agresivitate în apărare a lăsat cu totul de dorit. Mă bucur că s-a schimbat atitudinea şi mentalitatea noastră după pauză. Aceasta trebuie să fie faţa noastră şi când avem meciuri proaste şi nu jucăm bine în atac şi nu putem să băgăm mingea în coş. Trebuie să avem această intensitate în apărare”, a declarat Mihai Silvăşan.

CSM Oradea nu s-a putut adapta agresivităţii clujenilor în a doua repriză, iar diferenţa de puncte şi de dorinţă s-a văzut la finalul jocului.

,,Am controlat prima repriză, jucând eficient în ambele faze ale jocului. În sferturile trei și patru lucrurile s-au schimbat. Gazdele au fost mult mai agresive și au reușit să întoarcă jocul. Noi nu am reușit să ne adaptăm acestei agresivități. Consider că nu este relevantă absența lui Zeno. Un jucător foarte bun este un jucător foarte bun, însă echipa este echipă. Nu ne rămâne decât să îmi doresc, că dacă vom întâlni Clujul, în playoff, lucrurile să decurgă altfel”, a declarat Cristian Achim, antrenorul echipei CSM Oradea.

U-BT Cluj se află pe locul 1 în clasamentul Ligii Naţionale de Baschet Masculin cu 45 puncte, iar CSM Oradea pe locul 4 cu 37 de puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.