JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a câştigat, 64-62 (14-21, 18-15, 16-12, 16-14) meciul cu CSM Satu Mare, ultimul al sezonului regulat. Victoria în partida disputată, marţi seara, în Sala Sporturilor „Horia Demian” a fost adusă de Andra Mandache, cea care a înscris coşul decisiv cu şase secunde înainte de final.

Deja calificate în play-off de pe locul al doilea în clasament, fetele pregătite de Dragan Petricevic au suferit în mare parte din timp, sătmărencele conducând aproape în permanenţă în primele trei sferturi.

Un coş de trei puncte al Teodorei Neagu a făcut ca cele două echipe să intre la egalitate în ultimele 10 minute ale meciului, iar victoria lui „U” părea să fie adjudecată cu 36 de secunde rămase de jucat, atunci când Mandache a punctat pentru 62-59.

Imediat, o reuşită de la distanţă a CSM-ului a egalat scorul pe tabelă, însă după time-out-ul cerut de Petricevic, aceeaşi Andra Mandache, autoare a 18 puncte în acest meci, a găsit drumul spre coş cu şase secunde înainte de final şi a adus a 20-a victorie din sezon pentru „U”.

Acest succes contează pentru moral şi palmaresul Universităţii, care aşteaptă acum meciul de mâine dintre ICIM Arad şi CSBT Alexandria, pentru a vedea cu cine va începe play-off-ul, sâmbătă, în Sala „Horia Demian”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.