JSport.roJSport.ro

Baschet-feminin-Romania-Bosnia-21-noiemrbie-2015-33Un suporter al naţionalei României de baschet feminin, care a participat la meciul de sâmbătă de la Cluj-Napoca, dintre „tricolore” şi Bosnia, este căutat de două zile de Federaţia Română de Baschet.

Acesta a câştigat marele premiu la unul dintre concursurile desfăşurate cu ocazia meciului disputat în Sala Polivalentă, în valoare de aproape 2.000 de euro, însă nu a venit să şi-l revendice. Norocosul suporter a fost posesorul biletului din sectorul 1, C14, rândul 7, locul 9 din sala clujeană, tichet care i-a adus produse de bucătărie de 8.000 de lei. Biletul norocos a fost anunţat de mai multe ori la microfonul sălii, însă persoana care îl avea nu s-a prezentat, la sfârşitul meciului, la punctul Info.

Federaţia Română de Baschet a şi postat, luni, pe site-ul instituţiei, un anunţ prin care câştigătorul este rugat să contacteze pe mail forul de la Bucureşti sau să sune la un număr de telefon, însă marţi la prânz identitatea suporterului era tot un mister.

La meciul dintre România şi Bosnia, câştigat cu 67-65 de către fetele pregătite de Miroslav Popov, au participat aproximativ 5.000 de spectatori.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.